Iosefin

Az Orașul Paralel.Iosefin egy egyedülálló színházi előadás, amelyet Ana Mărgineanu (rendező) és Peca Ștefan (szöveg) készítettek. A Temesvári Állami Csiky Gergely Színház produkciója a Diogene Kulturális Egyesülettel közösen Egyedülálló élmény, amely párhuzamos világokat nyit meg, és meglepő történeteket tár fel a Iosefin környékről Három különböző útvonal. Három meccs párhuzamosan. Blue Route: Martinnak esküvője van, de előbb meg kell mentenie a legjobb barátját. Meg kell nyernie azt a játékot, amelyben nem fog elveszni időben. Rózsaszín útvonal: Vickinek van még egy utolsó esélye, hogy megszerezze a pénzt, hogy három afgán tinédzsert átjusson a határon. Meg kell nyernie a játékot, ahol mindenkitől megszabadul, aki megpróbálja megállítani. A sárga útvonal: Iosefinben a párhuzamos világok metszéspontjában a legmenőbb bújócska játék folyik, amely a Titkos történetet rejti. A kutyáknak el kell fogniuk a nyulakat. A nyulaknak meg kell szabadulniuk a kutyáktól. A legtöbb pontszámot elért játékos nyeri a fődíjat. 2021-ben a projekt a menekültek témájának érintésével egyúttal egy aktuális európai jelentőségű téma megvitatásának platformjává is válik, és hozzájárul más temesvári szervezetek azon törekvéseihez, hogy színházi és egyéb részvételi kulturális eszközökkel helyreállítsák a város szomszédságainak és közösségeinek társadalmi szövetét.
A Kék Út

Martinnak esküvője van, de előbb meg kell mentenie a legjobb barátját. Meg kell nyernie azt a játékot, amelyben nem fog elveszni időben. !Indulás Északi pályaudvar, 2-es peron. Gyere 10 perccel előtte!

Jegy
A Pink Route

Vickinek van még egy utolsó esélye, hogy megszerezze a pénzt, hogy három afgán tinédzsert átjusson a határon. Meg kell nyernie a játékot, ahol mindenkitől megszabadul, aki megpróbálja megállítani. !Indulás Északi pályaudvar, 2-es peron. Gyere 10 perccel előtte!

Jegy
A Sárga Út

Iosefinben a párhuzamos világok metszéspontjában a legmenőbb bújócska játék folyik, amely a Titkos történetet rejti. A kutyáknak el kell fogniuk a nyulakat. A nyulaknak meg kell szabadulniuk a kutyáktól. A legmagasabb pontszámot elért csapat nyeri a díjat.

Jegy

terjesztés

Rendező: Ana Mărgineanu Szöveg – Peca Ștefan.
Balázs Attila, Bandi András Zsolt, Borbély Emília, Czüvek Loránd, Éder Enikő, Erdős Bálint, Hegyi Kincső, Kiss Attila, Lajter Márkó Ernesztó, Lőrincz Rita, Magyari Etelka, Mátyás Zsolt Imre, Molnos András Csaba, Antonta Balókana, Tokai I Elintni Ovia Balókana, Oci Borenao, Vajdao el Curaciuc-Floruț, Patricia Gavril, Marin Lupanciuc, Raoul Horn, Jasmina Mitrici, Elena Nistor, Răzvan Oroian, Mirela Puia, Rareș-Cătălin Rusan.
magyar fordítás – Laslavic Tímea.
Koreográfia – Baczó Tünde | Szcenográfia és jelmezek – Albert Alpár | Eredeti zene – Cari Tibor | Videó – Anca Berlogea-Boariu, Patricia Sas | Fotó – Patricia Sas, Maa Nu